Julkaistu 
Armas Härkönen

Megrin Matkailun juhlatila ja baari valmistuivat

Megrin Matkailun osakkaat Anita Timonen ja Hannu Urjanheimo toivottavat asiakkaat tervetulleiksi juhlatilaan ja baariin, jonka yhteydessä on myös kahviopalvelut. Megrin Matkailun osakkaat Anita Timonen ja Hannu Urjanheimo toivottavat asiakkaat tervetulleiksi juhlatilaan ja baariin, jonka yhteydessä on myös kahviopalvelut.

Ilomantsin Mekrijärvellä toimivan Megrin Matkailu Oy:n puoli vuotta kestänyt päärakennuksen saneeraustyö on valmistunut. Lähes satapaikkaisessa juhlatilassa on kahviopalvelut toimineet jo reilun viikon verran, ja kuluneella viikolla on myös baarista saanut juotavaa.

- Eihän tässä muuta voi tehdä kuin olla tyytyväinen. Tämä on ehjä ja tyylikäs kokonaisuus, matkailuyhtiön osakas Hannu Urjanheimo kehuu.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Ilomantsilaisen Arkkitehtikonttori Liimatta & Kosolan arkkitehtisuunnittelija Arto Liimatta kertoo, että päärakennukseen on luotu 1920-luvun henkeä kunnioittaen kolme eri tilaa: aula, sali ja kapakka.

- Jokainen niistä antaa oman, tietynlaisen vaikutelmansa. Kuitenkin ne nivoutuvat yhteen.

Pääurakoitsijana saneerauksessa toimi tuupovaaralainen Rakennus Pesonen Oy.

Megrin Matkailun tilat soveltuvat mainiosti esimerkiksi häiden, syntymäpäivien, sukujuhlien, kokousten ja leirikoulujen viettoon. Majoituskapasiteettia löytyy 90 henkilölle. 

Kommentoi

Hae sivuilta