Julkaistu 

SHAPE-hankkeessa matkailutoimijoille uusi kehittämistyökalu jo kesäksi

Sauvo Henttonen ja Anita Timonen oivalsivat, että omalla kylälläkin riittää vielä hyödyntämättömiä mahdollisuuksia. Sauvo Henttonen ja Anita Timonen oivalsivat, että omalla kylälläkin riittää vielä hyödyntämättömiä mahdollisuuksia.

Ilomantsin Matkailuyhdistyksen osallistumista kansainväliseen Shape-matkailuhankkeeseen alettiin valmistella. Mantsin Sampo -työpajassa ruvettiin vahvistamaan yhteistyötä sekä paikallisesti, että osana kansainvälistä verkostoa.

Hankkeessa on mukana hyvin samankaltaisia, pohjoisen periferian alueita Islannista, Norjasta, Grönlannista, Skotlannista ja Kanadasta. Tavoitteena on löytää konkreettisia kehittämisen työvälineitä, joilla helpotetaan yhteistyötä sekä paikallisesti että toisille alueille.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

–  Alueilla on samoja haasteita: etäisyydet, kausivaihtelut, näkyvyys ja tiedonvaihto, tietää Karelia ammattikorkeakoulun opettaja Lasse Okkonen. Alueilla kokoontuu vastaavanlaisia ryhmiä, jotka on tarkoitus saada oppimaan toisiltaan.

Jo tulevaksi kesäksi toimijoiden käyttöön valmistellaan virtuaalinen yhteistyötila, jossa kokemuksia voi vaihtaa ja toisiltaan oppia. Myös konkreettisia matkoja toisia tapaamaan on tarkoitus ainakin pienillä porukoilla tehdä.

Kommentoi

Hae sivuilta