Julkaistu 

Lakolla ei paljonkaan vaikutusta

Ilomantsissa, Tuupovaarassa ja Kiihtelysvaarassa koululaiset ja muut linja-autolla kulkevat pääsivät tänään määränpäähänsä lakkopäivästä huolimatta. Ilomantsissa, Tuupovaarassa ja Kiihtelysvaarassa koululaiset ja muut linja-autolla kulkevat pääsivät tänään määränpäähänsä lakkopäivästä huolimatta.

Tämän päivän lakko ei juurikaan näy levikkialueellamme. Koululaiskuljetukset ovat liikennöineet normaalisti kuten myös muu liikenne. Linjakarjalan toimitusjohtaja Jukka Komulainen kertoo, että häiriöitä ei ole.
– Joensuu - Ilomantsi välillä linja-autoliikenne kulkee normaaleilla perjantaivuoroilla niin Kiihtelysvaara, Tuupovaara kuin Ilomantsinkin alueella.
Tuotteita hyllyyn pakkaamassa ollut S-market Ilomantsin marketpäällikkö Toni Lindroos totesi, että kuormat ovat hitusen aikataulusta myöhässä.
– Ei lakko meillä paljonkaan tänään näy. Maanantaina voi olla enemmän vaikutusta, kun tavarat eivät Etelä-Suomesta tänään lähde liikkeelle. Silloin voi joissain tuoteryhmissä olla puutoksia.
Lindroosin kanssa samoilla linjoilla on ilomantsilainen K-Marketkauppias Marko Tolvanen.
– Tänään tuli vähän isommat kuormat, joten siltä osin on ruuhkaa. Lakon vaikutukset voivat näkyä pienissä määrin maanantaina.

Jes. 51:12 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta