Julkaistu 
Armas Härkönen

Rallisprinttiä Putkelan harjulla

Ilomantsin Tapio Lauronen oli jälleen rallisprintin kiireisin kuljettaja. Aikaa 4,4 kilometrin radalla kului vajaat kolme minuuttia. Ilomantsin Tapio Lauronen oli jälleen rallisprintin kiireisin kuljettaja. Aikaa 4,4 kilometrin radalla kului vajaat kolme minuuttia.

Keski-Karjalan Urheiluautoilijoiden Jäsäreitä eli jäsentenvälisiä rallisprintissä ratkottiin pääosin Putkelan harjulla kiemurtelevalla vanhalla tiellä tammikuun 13. päivänä. Tapahtumaa on järjestetty myös Mäntyojantiellä, ja se oli järjestyksessään jo viides. Kisaan osallistui kaikkiaan 21 kuljettajaa. ”Kisakeskukseen” ja reitin varrelle kokoontui reilusti yli sata katsojaa. Rata oli 4,4 kilometrin pituinen, ja se ajettiin kahteen kertaan. Suoritusten välillä oli huoltotauko. Nopeimmin radan selvitti ilomantsilainen Tapio Lauronen.

- Tämähän on selkeä piristysruiske muuten tapahtumaköyhään tammikuuhun. Suosiosta kertoo se, että joitakin katsojia tuli Helsingistä saakka vain tätä varten paikalle, Ari Haapalainen pohtii.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- Haluamme levittää ralli-innostusta ja hyvää mieltä tapahtuman merkeissä myös muualle maakuntaan, Keski-Karjalan Urheiluautoilijoiden varapuheenjohtaja Arto Pirinen toteaa.

Kommentoi

Hae sivuilta