Julkaistu    |  Päivitetty 

Tuupovaaralainen tuote Suomi 100 -tuotteeksi

Pienyrityksille suunnatussa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kumppanuusohjelmassa haettiin sataa Suomi 100 -tuotetta tai palvelua 202 ehdokkaan joukosta. Osallistujaryntäys aiheutti verkossa järjestettyyn äänestykseen teknisiä ongelmia, minkä vuoksi äänestystuloksen varmentaminen vaikeutui. Tästä johtuen kaikki 202 ehdotusta on päätetty hyväksyä mukaan 100 hyvää Suomesta -ohjelmaan.

Tuupovaaralainen Hukka Desing sai Suomi 100 -tuonnuksen Uunikko S tuotteelleen. Uunikko S on valmistettu Tuupovaarassa, Pohjois-Karjalassa 2.8 miljardia vuotta vanhasta, suomalaisesta peruskalliosta. Se hauduttaa esimerkiksi karjalan paistin, yhden kansallisruokaehdokkaista, mureaksi ja mikä parasta, pitää sen tarjoilulämpöisenä erittäin pitkään, koska vuolukivi varaa lämpöä itseensä tehokkaasti. Tuote on mitoitettu modernille 1-2 hengen taloudelle ja se on konepestävä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

100 hyvää Suomesta -ohjelmaan tuotteet tai palvelut saavat käyttöönsä Suomi 100 -tunnuksen. Yhteistä kaikille tuotteille ja palveluille on tausta tai tarina, joka perustelee valinnan osaksi itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa.

Kommentoi

Hae sivuilta