play

Ilomantsin Auto lahjoittaa linja-auton Ukrainaan - "Jotenkin vain yhden äkin napsahti ajatus, että kyllä jotain pitää tehdä"

Kuva: Jyrki Pönkkä

Jyrki Pönkkä

Venäjän helmikuussa aloittama raaka hyökkäyssota Ukrainaan on aktivoinut monet kantamaan kortensa kekoon ukrainalaisten tukemiseksi ja auttamikseksi.

Näin on myös Ilomantsissa.

Ilomantsin Auto lahjoittaa Ukrainaan linja-auton. Linja-auton toimittaa perille Hannu Vähäkoski. Joensuulainen opettaja on noussut tunnetuksi aktiivisesta avun välittämisestä Ukrainaan.

Ilomantsin auton lahjoittama linja-auto lähtee matkaan Ilomantsista 16. joulukuuta kello 15. Auton kyytiin on jokaisella mahdollisuus toimittaa Ukrainaan lahjoitettavia tarvikkeita.

– Auto on tässä meidän huoltoaseman pihalla 16. päivä kello 9–15. Tuona aikana jokainen voi, niin halutessaan, tuoda tuotteita, kuten talvivarusteita, ensiaputarvikkeita tai kuivamuonaa, vietäväksi Ukrainaan, Ilomantsin Auton yrittäjä Atso Eronen kertoo.

– Sota Ukrainassa on niin kova paikka monelle, että meillä heräsi halu omalta osaltamme auttaa ukrainalaisia. Jotenkin vain yhden äkin napsahti ajatus, että kyllä jotain pitää tehdä. Yrittää auttaa jotenkin, Eronen luonnehtii.

Lahjoituksesta vastaa T:mi Juha Hiltunen ja Ilomantsin Auto Oy.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta