Tuotteet ja aineistot

Mainos paikallislehdessä

Tuhansia silmäpareja edullisimmillaan muutaman kymmenen euron panostuksella! Printti-ilmoittelu ei ole meillä salatiedettä, vaan kerromme sinulle reilusti vaihtoehdot ja tuemme aina suunnittelusta lähtien.

Jos toimit alalla, jossa asiakas päättää palvelun hankkimisen ajankohdasta, niin meiltä löydät ratkaisun myös edullisesti pidempiaikaisiin, jatkuviin mainospaikkoihin yrityshakemistoissa. Säännöllisen printti-ilmoittelun lisäksi viemme mainoksen mobiililaitteille suunniteltuun Tässä.fi-palveluun, joka toimii paikallisena palveluoppaana läpi Suomen.

Mainos verkkolehdessä

Paikallislehden verkkolehden mainoksella tavoitat printtilehden ohella kokonaan uutta yleisöä levikkialueelta ja ympäri Suomen. Meillä verkkolehtimainokset ovat esillä viikko- tai kuukausipohjaisesti, jolloin tiedät tarkan ajallisen täsmäyksen kampanjallesi ja sen teholle.

Voit paketoida mainoksesi myös tehokkaasti useamman paikallislehden verkkoversion lukijoille tavoittaaksesi kerralla kymmeniä tuhansia asiakkaita luotettavassa ja käytetyssä verkkoympäristössä.

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8800

Mainos alueellisesti kattavasti paikallislehdissä

Tavoita mainoksellasi yhä laajemmin! Voimme viedä tietoa kustannustehokkaasti ja tarkasti kohdennetusti useisiin paikallislehtiin. Kysy meiltä parhaista ratkaisuista ja ylläty kattavuudesta sekä helppoudesta.

Paikallislehtien yhteisellä verkkolehtien mainoksella tavoitat lisäksi kokonaan uutta yleisöä maantieteellisesti merkittävästi laajemmalta alueelta.

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8800

Mainosta maakunnallisesti Radio Rexissä

Radio Rex on maakunnan ääni. Paikallislehdissä tiedämme radiomainontaan liittyvät paikalliset hyödyt ja voimme hoitaa radiokampanjasi ideoinnista lähtien valmiiksi mainokseksi.

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8800

Mainosta laajemmin, mainosta tehokkaammin

Voimme myös paketoida erilaisia mainosvaihtoehtoja kaikki vaihtoehdot yhteen printistä, verkkoon ja radioeetteriin! Paikallislehtien kautta tämä onnistuu kustannustehokkaasti, luotettavasti ja kattavasti. Kysy ja kerromme lisää juuri haluamastasi kokonaisuudesta!

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8800

 

Ilmestymispäivät ja aineistoaikataulut

Torstain lehteen tiistaina klo 12 mennessä.

Huomioithan arkipyhät!

Torstain lehden ilmoituksen voi peruuttaa keskiviikkona klo 9 mennessä. 
Valmiiksi ladotusta peruutetusta ilmoituksesta 50% veloitus.

TEKNISET TIEDOT

Painopinta-ala: leveys 254 mm, korkeus 365 mm
(etusivu 275 mm, takasivu 365 mm)
Palstaluku 5
1 palsta 47 mm
2 palstaa 99 mm
3 palstaa 150 mm
4 palstaa 202 mm
5 palstaa 254 mm

 

Mediakortti 2022, perustiedot ja hinnat

 

Aineiston toimitus

Sähköpostilla:

Valmis ilmoitusaineisto toimitetaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liitteen maksimikoko on 10 Mt.

Aineiston voi toimittaa myös CD-levyllä, DVD-levyllä tai USB-muistitikulla.

Valmiit aineistot:

Täysin valmis ilmoitusaineisto, johon ei enää tehdä mitään muutoksia Pogostan Sanomissa, tulee toimittaa aina PDF-muodossa. Oikein tehty PDF-tiedosto sisältää ilmoituksessa käytetyt fontit, kuvat, grafiikat ja logot.

PDF-tiedosto tulee aina tehdä varatun tilan kokoiseksi. Siinä ei saa olla ylimääräisiä valkoisia reunoja tai leikkuumerkkejä. PDF-aineisto on valmistettava sanomalehtituotantoon sopivilla asetuksilla.

Kaikki muut, paitsi sanomalehtiasetuksilla tehdyt PDF-tiedostot, ovat valmistettavia aineistoja ja niiden käsittelystä veloitetaan ilmoitusvalmistuslisä. PDF-tiedoston valmistuksessa on käytettävä Adobe Acrobat Distilleriä. Nykyaikaisista ohjelmista (mm. Adobe CS5) voidaan myös suoraan tallentaa PDF-muotoon.

 

Ilmoitusvalmistus Pogostan Sanomissa:

Mikäli valmista PDF-tiedostoa ei ole mahdollisuutta tehdä, voidaan ilmoitus valmistaa myös Pogostan Sanomissa. Silloin on aineiston toimituksessa otettava huomioon seuraavat asiat:

Teksti: DOC-tiedosto, RTF-tiedosto, Plain Text, teksti suoraan sähköpostista tai pdf-dokumentti, jos muuta ei ole saatavilla.

Kuva: TIF, EPS tai JPEG (hyvä tai maksimilaatuinen), resoluutio 200 dpi kuvakoossa 1:1, jos kuvat toimitetaan CMYK-muodossa, varmista että värimuunnoksessa on käytetty oikeaa väriprofiilia. Käytämme värikuvissa ISO-newspaper26v4.icc-profiilia.

Fontit: Käytössämme on Adobe Font Folio 9.0 fontit. Ilmoitusaineiston voi poikkeuksellisesti toimittaa myös grafiikkaohjelman omassa dokumenttimuodossa. Tällöin tulee tekstit konvertoida. Tällaisessa muodossa toimitettu aineisto ei ole valmis aineisto, vaan sen käsittelystä peritään ilmoitusvalmistuslisä. Siksi paras ratkaisu on tehdä tällaisesta aineistosta sanomalehtikelpoinen PDF-tiedosto, jos sitä ei ole tarkoitettu muokattavaksi.

Sallitut ohjelmat: InDesign CS5 ja Illustrator CS5.

 

Vastuu virheistä ja reklamaatiot 

Lehti ei vastaa ilmoituksen asuun tulleesta virheestä, mikä johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta tai puhelimitse annetusta ilmoituksesta.

Lehti ei vastaa ilmoituksen poisjäämisen aiheuttamasta vahingosta, eikä virheestä, mikä käy selville ilmoittajalle toimitetusta oikovedoksesta, jos ilmoittaja ei ole määräaikaan mennessä palauttanut vedosta korjausehdotuksineen. Lehti ei anna hyvitystä paino-, painatus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Virheestä, joka huonontaa ilmoituksen arvon, mutta ei tee sitä tehottomaksi, annetaan enintään puolen hinnan alennus.

Jos virhe on niin suuri, että se oleellisesti vähentää ilmoituksen tehoa, lehti julkaisee ilmoituksen korjauksena uudelleen veloittaen vain yhden julkaisukerran hinnan tai mikäli uutta ilmoitusta ei ole tarkoituksenmukaista julkaista, palauttaa maksun. Lehden suurin vastuu ilmoituksen julkaisemisessa sattuneesta virheestä on ilmoituksen hinta ja muihin lehtiin toimitetusta aineistosta sen valmistusarvo.

Muistutus virheellisestä tai julkaisematta jääneestä ilmoituksesta on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluttua ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä. Virhe on yksilöitävä ja tarvittaessa ilmoitusta koskeva originaaliaineisto on toimitettava lehdelle.

Tekijänoikeudet

Ilmoittaja vastaa lehteen nähden siitä, että hänen antamansa aineiston julkaiseminen tapahtuu kenenkään tekijänoikeutta loukkaamatta. Lehdellä on oikeus kieltäytyä julkaisemasta ilmoitusta. Jos ilmoitus on maksettu, maksu palautetaan. Kieltäytymisestä ja sen perusteista lehti tiedottaa välittömästi ja aineisto palautetaan ilmoittajalle viimeistään kahden vuorokauden kuluessa ilmoituksen jättämisestä.

Kommentoi