Tilaa opiskelijalle Pokkari - kotiseutu mukana maailmalla!

Katso alempaa opiskelijatarjous ja muut tilaustarjoukset. Voit tehdä tilauksen lomakkeen alaosassa tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@pogostansanomat.fi tai puhelimitse 050 415 2422 (ma-pe klo 8-15). Digikestotilaus on mahdollista tilata suoraan verkosta. Ohje alempana.

Kestotilaukseen sisältyy paperilehti ja digitaalinen näköislehti sekä verkkosisällöt osoitteessa www.pogostansanomat.fi. Kestotilauksen hinta vuonna 2021 on 112,00 €. Kestotilauksen voit maksaa enimmillään neljässä erässä ilman lisäkuluja.
 
Digikestotilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehti ja verkkosisällöt www.pogostansanomat.fi. Digikestotilauksen hinta vuonna 2021 on 73,30 €. Digikestotilauksen voit maksaa enimmillään kolmessa erässä ilman lisäkuluja.


1 euron digikuukausi, joka  jatkuu kestona

 

Tilaus sisältää Pogostan Sanomien näköislehden ja tilaajasisällöt verkossa ja sovelluksissa (Android, iOS).

1 euron digikuukausi: tarjousjakson pituus on 1 kk, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti ja laskutetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti 6 kk jaksoissa. Luottokortilla maksettaessa veloitus kuukausittain.

Kun olet tilannut, pääset lukemaan lehteä tunnuksillasi osoitteessa www.pogostansanomat.fi  tai lataamalla PKK Paikallislehdet -sovelluksen omasta älylaitteesi sovelluskaupasta ja kirjautumalla sen kautta.

Jos sinulla on jo digitunnukset Karjalaiseen tai toiseen PunaMusta Median paikallislehteen, tee tilaus olemassa olevalle asiakasnumerolle. Tästä  verkkomaksulla digikestotilaus.

Myös määräaikaisiin tilauksiin ja tilaustarjouksiin sisältyy paperilehti ja digitaalinen näköislehti sekä verkkosisällöt osoitteessa www.pogostansanomat.fi.
 
Määräaikaisiin digitilauksiin sisältyy digitaalinen näköislehti ja verkkosisällöt www.pogostansanomat.fi.

 

Tammikuun tarjoukset

Ystävänpäivä lähestyy, kaksi tilausta yhden hinnalla :-)

Itselle ja kaverille tai 2 kaverille :-)

 • Paperi & digi tarjous 2x3 kk 37,50€ (norm. 75€)
 • Digitarjous 2x5 kk 34€ (norm. 68€)

Kirjoitan lehden saajien tiedot alla olevaan lomakkeeseen. Tässä tuplatarjouksessa myös maksajalla alkaa tilaus. JOs et tilaa itse vaan tilaat kahdelle ystävälle, soita tai laita sähköpostilla molempien lehtien saajien tiedot sekä maksajan tiedot.

Tarjoukset ovat voimassa 16.2.2021 saakka kotimaan tilauksissa.

 

 • Paperi & digi tarjous 3 kk 31€ (norm. 37,50€)
 • Paperi & digi tarjous 3 kk 51€ (norm. 57,50€)
 • Digitarjous 3 kk 20€ (norm. 21€)
 • Digitarjous 5 kk 32€ (norm. 34€)


Tarjoukset ovat voimassa 31.1.2021 saakka kotimaan tilauksissa.

 

Opiskelijatilaus 9 kk

Oletko opintotukeen oikeutettu opiskelija? Voit tilata määräaikaisen 9 kk:n opiskelijatilauksen joko diginä tai paperi&digilehden opiskelupaikkakunnallesi. Mainitse oppilaitos lisätiedoissa.

 • Digi määräaikainen 9 kk 40 € (norm. 60 €)
 • Paperi & digi määräaikainen 9 kk 60 € (norm. 88 €)

Opiskelijatilaus 12 kk

Oletko opintotukeen oikeutettu opiskelija? Voit tilata määräaikaisen 12 kk:n opiskelijatilauksen joko diginä tai paperi+digilehden opiskelupaikkakunnallesi. Mainitse oppilaitos lisätiedoissa.

 • Digi määräaikainen 12 kk 53 € (norm. 78 €)
 • Paperi & digi määräaikainen 12 kk 80 € (norm. 117 €)

 

Kestotilaajan etu

Oletko Pogostan Sanomien kestotilaaja? Voit tilata lehden edullisesti talouteen, johon lehteä ei vielä tule.

 • Paperilehti määräaikainen 2 kk 18 € (norm. 28 €)

Kestotilaajan etu on käytettävissä kerran taloutta kohti kotimaan tilauksissa. Mainitse kenen kestotilausetua käytät lisäämällä Lisätietoja-kenttään asiakasnumero tai nimi ja osoite.

 

Tilausehdot

Lehti ilmestyy torstaisin. Tilauksen on oltava asiakaspalvelussa 2 arkipäivää ennen toivottua tilauksen alkua. Tilaushinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %.

Tilausehdot ylläolevassa linkistä.

Tilaaja:

* = pakollinen tieto

Tilauksen maksaja, jos eri kuin tilaaja: