Ota digilehti käyttöösi

Digilehti sisältyy kaikkiin Pogostan Sanomien tilauksiin!

Kun sinulla on voimassa oleva Pogostan Sanomien tilaus, voit lukea Pogostan Sanomia missä ja milloin vain. Sisällöltään painettu lehti ja digilehti ovat täysin identtiset.

Digilehteä voit lukea tietokoneesi selaimella www.pogostansanomat.fi -> Näköislehti tai lataa tablettiisi tai puhelimeesi sovellus PKK Paikallislehdet App Storesta (iOS) tai Google Playsta (Android).

Tilaaja, saat digilehden käyttöösi luomalla käyttäjätunnukset täällä. https://punamustamedia.portal.worldoftulo.com/Registration/Lookup

Digitunnusten aktivointiin tarvitset sähköpostiosoitteen, asiakasnumerosi ja postinumerosi. Asiakasnumerosi löydät laskustasi. Jos et tiedä asiakasnumeroasi, voit pyytää sen asiakaspalvelustamme sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla puh. 050 415 2422.

Mikäli olet unohtanut salasanasi tai et pääse nykyisellä salasanallasi kirjautumaan sisään, pääset vaihtamaan sen klikkaamalla kirjautumissivuilla kohtaa "Oletko unohtanut salasanasi" tai tästä linkistä: https://punamustamedia.portal.worldoftulo.com/Login/RequestPasswordReset

Kirjautumispalvelun muutoksen vuoksi voit joutua vaihtamaan salasanasi, jos et ole viime aikoina käyttänyt tunnuksiasi aktiivisesti.

Luo itsellesi uudet tunnukset myös, mikäli uusi kirjautumispalvelu ei tunnista sähköpostiosoitettasi.

Mikäli et pääse kirjautumaan sisään tai luomaan itsellesi tunnuksia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 050 415 2422 tai sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelemme ma-pe klo 8-15.

Kommentoi