Julkaistu 

Eläkkeensaajat juhlatuulella

Ilomantsin Eläkkeensaajat ry juhli 50 toimintavuottaan ja 15 vuotta yhdistystä luotsannut puheenjohtaja Aili Ihanus sai Eläkkeensaajien Keskusliiton kultaisen ansiomitalin. Ilomantsin Eläkkeensaajat ry juhli 50 toimintavuottaan ja 15 vuotta yhdistystä luotsannut puheenjohtaja Aili Ihanus sai Eläkkeensaajien Keskusliiton kultaisen ansiomitalin.

Ilomantsin Eläkkeensaajat juhli 50. toimintavuottaan ja Eläkkeensaajien Keskusliiton Pohjois-Karjalan piiri vietti kesäpäiväänsä Ilomantsin liikuntahallilla kesäkuun 7. päivänä. Maakunnassa on kaikkiaan 21 kuntayhdistystä ja jäseniä kaikkiaan noin 2500. Ilomantsin yhdistys on Pohjois-Karjalan vanhimpia, ja tällä hetkellä jäseniä on noin 50.  Juhlapäivän ohjelmassa oli ruokatarjoilua, juhlakahvit, musiikkiesityksiä, imitaattori, tanhuesitys, yhteislaulua ja palkitsemisia. Ilomantsilainen Ikinuoret -ryhmä esitti musiikkinäytelmänsä ”Elämää 1970-luvulla.”

- Ilomantsin eläkkeensaajat on mainio esimerkki aktiivisesta järjestötoiminnasta sekä kunnan ja järjestöjen välisestä toimivasta yhteistyöstä, totesi juhlapuhuja, sivistysjohtaja Marjut Ahokas.

Kommentoi

Hae sivuilta